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Michael Parrish Lee
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Alwin J. Cubasch
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Matthew J. Wolf-Meyer
American Disgust
Racism, Microbial Medicine, and the Colony Within
Combined Academic Publ.
2024
Taschenbuch
31,50
€
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Alwin J. Cubasch
Zu Gast im Automaten
Gastrotechnik im Berlin der Jahrhundertwende
Waxmann Verlag GmbH
2023
Taschenbuch
222 Seiten
29,90
€
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eng
Catherine L. Newell
Food Faiths
Diet, Religion, and the Science of Spiritual Eating
Lexington Books
2023
Gebunden
264 Seiten
123,20
€
in Kürze
eng
Marta Usiekniewicz
Food, Consumption, and Masculinity in American Hardboiled Fiction
Springer International Publishing
2023
Gebunden
248 Seiten
128,39
€
in Kürze
eng
An-Sofie Vanhouche
Prison Food
Identity, Meaning, Practices, and Symbolism in European Prisons
Springer International Publishing
2023
Taschenbuch
292 Seiten
128,39
€
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Mila Brill
Lokale
Alltagskulturelle Esspraktiken in der diversen Stadt
Transcript Verlag
2023
Taschenbuch
288 Seiten
45,00
€
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Die Bewohner*innen eines Stadtbezirks teilen im Alltag öffentliche und halböffentliche Räume. Ihre Tagesabläufe und Bewegungsprofile in der städtisch…
Jenny Sprenger-Seyffarth
Kriegsküchen in Wien und Berlin
Öffentliche Massenverpflegung und private Familienmahlzeit im und nach dem Ersten Weltkrieg
Transcript Verlag
2023
Taschenbuch
576 Seiten
59,00
€
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Neal A Knapp
Making Machines of Animals
The International Livestock Exposition
Johns Hopkins University Press
2023
Gebunden
218 Seiten
67,70
€
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How the Chicago International Livestock Exposition leveraged the eugenics movement to transform animals into machines and industrialize American agri…
eng
Natsuko Tsujimura
Food, Language, and Society
Communication in Japanese Foodways
Lexington Books
2023
Gebunden
302 Seiten
129,10
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This book investigates how intricately language, food, and culture interact in Japanese society and culture. Natsuko Tsujimura approaches the languag…
eng
Food - Media - Senses
Interdisciplinary Approaches
Transcript Verlag
2023
Taschenbuch
330 Seiten
47,00
€
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Food is more than just nutrition. Its preparation, presentation and consumption is a multifold communicative practice which includes the meal's desig…
Antonia Rumpf
Wozu fasten?
Eine empirische Theologie moderner Fastenpraktiken in Deutschland
Transcript Verlag
2023
Taschenbuch
238 Seiten
44,00
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Martin Winter
Ernährungskulturen und Geschlecht
Fleisch, Veganismus und die Konstruktion von Männlichkeiten
Transcript Verlag
2023
Taschenbuch
296 Seiten
45,00
€
Auf Lager
Die Verbindung von Fleisch und Männlichkeit hat eine enorme kulturelle Relevanz - auch für vegane Ernährung. Eine soziologische Perspektive auf den E…
Astrid Fleisch
Kochkunstfreiheit
Kochen und Kunst im Kontext des Verfassungsrechts
Transcript Verlag
2023
Taschenbuch
228 Seiten
45,00
€
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eng
Careers in Food Science: From Undergraduate to Professional
Springer International Publishing
2022
Taschenbuch
424 Seiten
139,09
€
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Careers in Food Science provides detailed guidelines for students and new employees in the food industry to ensure a successful start to their career…
eng
Sophie Dungan
Reading the Vegetarian Vampire
Springer International Publishing
2022
Gebunden
144 Seiten
48,14
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This Pivot traces the rise of the so-called ¿vegetarian¿ vampire in popular culture and contemporary vampire fiction, while also exploring how the sh…
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An-Sofie Vanhouche
Prison Food
Identity, Meaning, Practices, and Symbolism in European Prisons
Springer International Publishing
2022
Gebunden
292 Seiten
128,39
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Inga Reimers
Essen mit und als Methode
Zur Ethnographie außeralltäglicher Mahlzeiten
Transcript Verlag
2022
Taschenbuch
358 Seiten
48,00
€
Auf Lager
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Pascale Joassart-Marcelli
Food Geographies
Social, Political, and Ecological Connections
Rowman & Littlefield Publishers
2022
Taschenbuch
344 Seiten
58,20
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This text introduces students to current food issues and their underlying social, political, and ecological connections. Concise and accessible, it c…
Andrea Heistinger / Elisabeth Kosnik …
Sorgsame Landwirtschaft
Resiliente Praktiken im Ökologischen Landbau
Transcript Verlag
2022
Taschenbuch
142 Seiten
39,00
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Auch im ökologischen Landbau dominieren zunehmend Konventionalisierungsprozesse und Massenproduktion. Gleichzeitig sind gerade kleinere Betriebe daru…
Tobias Leenaert
Der Weg zur veganen Welt
Ein pragmatischer Leitfaden
Transcript Verlag
2022
Taschenbuch
232 Seiten
20,00
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Wie können wir eine vegane Welt erschaffen? Dieses Buch verfolgt einen pragmatischen und breitenwirksamen Ansatz, der zeigt, wie wir alle dazu beitra…
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Food and Medicine
A Biosemiotic Perspective
Springer International Publishing
2021
Gebunden
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149,79
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This edited volume provides a biosemiotic analysis of the ecological relationship between food and medicine. Drawing on the origins of semiotics in m…
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Literature and Meat Since 1900
Springer International Publishing
2020
Taschenbuch
272 Seiten
139,09
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This collection of essays centers on literary representations of meat-eating, bringing aesthetic questions into dialogue with more established resear…
eng
Conversations With Food
Vernon Press
2020
Gebunden
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74,30
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"Conversations With Food" offers readers an array of essays revealing the power of food (and its absence) to transform relationships between the huma…
eng
Conversations With Food
Vernon Press
2020
Taschenbuch
254 Seiten
48,00
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Italians and Food
Springer International Publishing
2020
Taschenbuch
304 Seiten
139,09
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This book is a novel and original collection of essays on Italians and food. Food culture is central both to the way Italians perceive their national…
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Michael Parrish Lee
The Food Plot in the Nineteenth-Century British Novel
Palgrave Macmillan UK
2020
Taschenbuch
256 Seiten
74,89
€
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This book is about food, eating, and appetite in the nineteenth-century British novel. While much novel criticism has focused on the marriage plot, t…
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Literature and Meat Since 1900
Springer International Publishing
2019
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Italians and Food
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Coffee
A Comprehensive Guide to the Bean, the Beverage, and the Industry
Rowman & Littlefield Publishers
2017
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434 Seiten
48,90
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In this definitive guide, experts consider coffee's history, global spread, cultivation, preparation, marketing, and the environmental and social iss…
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The Food Plot in the Nineteenth-Century British Novel
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2017
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Return to Twin Peaks
New Approaches to Materiality, Theory, and Genre on Television
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2016
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Dwight Furrow
American Foodie
Taste, Art, and the Cultural Revolution
Rowman & Littlefield Publishers
2016
Gebunden
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eng
Food on Film
Bringing Something New to the Table
Rowman & Littlefield Publishers
2014
Gebunden
250 Seiten
129,90
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eng
Douglas E. Neel / Joel A. Pugh
The Food and Feasts of Jesus
The Original Mediterranean Diet, with Menus and Recipes
Rowman & Littlefield Publishers
2013
Taschenbuch
274 Seiten
22,90
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eng
Coffee
A Comprehensive Guide to the Bean, the Beverage, and the Industry
Rowman & Littlefield Publishers
2013
Gebunden
430 Seiten
149,20
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In this definitive guide, experts consider coffee's history, global spread, cultivation, preparation, marketing, and the environmental and social iss…
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Michael Pollan
The Omnivore's Dilemma
A Natural History of Four Meals
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2007
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